Crnojevic Dental Studio
Dobrodošli na www.Crnojevic-Dental-Studio.hr
Deutsch
Hrvatski
Konzervativa - Liječenje Zuba
Liječenje Zuba 
Upala zuba nastaje kao rezultat bakterijskih infekcija zubne pulpe (najčešće zbog uznapredovalog karijesa). Dok bakterije napadaju živac, bol se pojačava da bi s vremenom bila sve manja i manja. Ukoliko se zub i dalje ne liječi, ta upala prelazi u gangrenu koja se širi kroz korijen zuba i prelazi preko njegovog vrha razarajući kost.

Kod jače infekcije stvara se gnojni sadržaj koji agresivnije razara kost uz jake bolove.
Kako sprijeciti i kako ukloniti bol zuba?
Pravovremenim liječenjem zuba od karijesa i loših plombi, spriječit ćemo upale zuba. A ako već dođe do upale, onda ćemo to riješiti tako da uklonimo zubnu pulpu (živac) ili njegove ostatke i nekrotično tkivo u korijenskim kanalima, dezinficirati ili čak sterilizirati kanal i napuniti ga do vrha trajnim punjenjem.
Liječenje zuba u našim ordinacijama radimo posebno dizajniranim instrumentima za strojnu ili ručnu obradu kanala te ga korištenjem elektroničkih naprava punimo do željene dubine. Koristeći ovakvu, najsuvremeniju opremu, stvorili smo uvjete za visoku uspješnost u liječenju zuba i zadovoljili sve kriterije koje danas pred nas stavlja suvremena stomatologija


 
Zurück
Slide
Novosti